2016. már 09.

Mascarpones kókuszgolyók

írta: FitRea
Mascarpones kókuszgolyók

Kedves Olvasóim!

A mai nap végre egyenesbe jöttem, és időben is jelentkezem. A mai edzés utálatos volt, a 6 körös kardiót nagyon nem szeretem, halálom ez a videó, de nagy nehézségek árán sikerült azért legyűrnöm. A többi viszonylag könnyedén ment.

Ismét hoztam nektek receptet, az anyakentisfitten blogról, ezeket a golyókat a múltkori bálra készítettem el, és bár lehetett volna még édesebb, de a csapatnak ízlett. Lássuk a receptet:

  • picsart_02-27-03_15_12.jpg50 dkg mascarpone
  • 20 dkg kókusz
  • édesítő ízlés szerint (én legalább 3 kanállal tettem bele)
  • vaníliás cukor

Ezeket összedolgoztam, és raffaello nagyságú golyókat gyártottam belőle. Aztán plusz kókuszba még beleforgattam, és betettem fél órára a fagyasztóba, onnan pedig a hűtőbe, míg el nem indultunk bálozni.

Az eredeti receptet Évi blogján megtaláljátok: http://anyakentisfitten.blog.hu/2016/02/19/villamgyors_cukormentes_mascarpone_golyok

Holnapi edzésemen először is 7 km futás helyett megcsinálok 30 percnyi intervallum kardiót, plusz a DVD-ről lesz a Stop-Zóna nyújtás, amit majd az edzés végén akarok végigcsinálni. A kisvideók közül pedig lesz egy has-kar intervall 6 körben és utána has-derék edzés 20 percben.

Szólj hozzá