2015. júl 28.

Diéta 19. nap HIITy Bitty Bikini Edzéssel

írta: FitRea
Diéta 19. nap HIITy Bitty Bikini Edzéssel

Kedves Olvasóm!

Ma reggelre a Hitty Bitty Bikini Workout videó volt előírva, ami alapból 20 perces. Megkockáztatom, hogy a youtuben található HIIT videók közül ez a legdurvább. Szóval ma ezt nem volt energiám megduplázni, viszont hozzátettem a délutánra előírt hasformáló gyakorlatsort. Igazából nem értem miért jó, ha külön-külön csináljuk őket, mert a mozgás mindenképp megvan, viszont ha reggel is meg délután is edzel, akkor tusolhatsz napközben kétszer, főleg egy HIIT videó után. Így meg egyszer leizzadsz, lezuhanyzol és kész.

Egyébként beáldoztam az ösztöndíjam egy kis részét, hogy megvegyem a Tone It Up-os lányok DVD-jét, pontosabban online letöltést vásároltam. Egy kisebb vagyonba került, de nagyon jó edzéseket mutatnak be. Minden videó kétféle méretben található meg rajta, én a kisebb méretűeket szedtem le, és még azok is jó minőségűek. Továbbá kaptam egy belépési kódot, és még aug. 6-ig 19 alkalommal tudom letölteni az egyes videókat. Ha esetleg valakinek szüksége lenne a DVD-re, az hagyjon itt egy kommentet az email címével, és én valamit eljuttatok neki. :)

A DVD a következőket tartalmazza:

  1. How to get started
  2. Beach Bombshell
  3. Coconut Core
  4. Beach Arm
  5. Ultimate BootyCall
  6. Caribbean Kettlebell
  7. String Bikini
  8. Beach Ball
  9. Stretch
  10. 5 tips for sexy abs
  11. Morning motivation tips

A mai videók ezek voltak:

És akkor még írom a mai recepteket is. Délben spóroltam a főzéssel, a kajával, a pénzzel... azaz nem szeretem a májat. Egyszer leküzdöttem ezt az érzést, de többször nem megy le, úgyhogy egyszerűen nem ettem májat a brokkoli mellé. Ettől függetlenül egy jó kis ebédet hoztam össze mindössze néhány rózsa brokkolival. Na meg a vacsorám sem az lesz, ami elő van írva, mert tofut nálunk nem igazán lehet kapni, a tököt meg nagyon utálom, még a szaga sem jó, szóval valami kis zöldséget fogok enni, és kész.

Sült csirkemáj

.csirkemáj 120 g
.vöröshagyma 15 g
.olaj 3 ml
.majoránna
.feketebors
.só

 

A csirkemájat letisztítjuk, a vöröshagymát vékonyra felkarikázzuk. Kevés olajjal kikent tepsibe tesszük őket, lazán összekeverve és előmelegített sütőben, nagy hőfokon, hirtelen készre sütjük. Sütés közben ízesítjük majoránnával és a végén kevés sóval.
Készülhet nyílt lángon is, akkor a hagymát előbb fonnyasszuk meg, de vigyázzunk mert a máj pattog a sütés közben!

 

Zabos köténybe bújt brokkoli

.brokkoli 250 g
.tojás 0,5 közepes darab
.zabkorpa 10 g
.olaj 8 g
.só
.feketebors

 

 

A tojást habosra verjük. Egy külön tálkában összekeverjük a zabkorpát a sóval, borssal. A brokkolit rózsáira szedjük, alaposan megmossuk, majd még nedvesen egyenként megmártogatjuk a fűszeres zabkorpában. Ezek után a tojásban is megforgatjuk és kevés olajjal kikent jénaiba fektetjük őket. A megmaradt fűszeres zabkorpát és a megmaradt tojást összekeverjük + hozzáadunk egy kevés olajat, és rálocsoljuk a brokkoli tetejére. A jénai tetejével befedjük, és előmelegített forró sütőben kb. 20 percig sütjük, majd a fedőt levéve megpirítjuk a tetejét.

 

Dupla vaníliapuding édesítővel

.tej, 1,5%-os 250 g
.cukormentes vaníliás pudingpor 20 g
.édesítőszer

 

A tejet 2/3-át felforraljuk, közben a pudingport a maradék hideg tejjel simára keverjük, majd a takarékra állított forralt tejhez, sűrű, egyenletes kevergetés mellett hozzácsorgatjuk.

 

Hagymás tök tofuval

.főzőtök 300 g
.vöröshagyma 100 g
.tofu (szójatúró) 50 g
.olívaolaj 8 g
.só
.feketebors
.oregánó
.friss bazsalikom

 

Az apróra vágott vöröshagymát kevés olajon üvegesre pirítjuk, hozzáadjuk a tököt, fűszerezzük, majd fedő alatt puhára pároljuk. Amikor majdnem kész, levesszük a fedőt és a felesleges vizet elpárologtatjuk róla. Tálalás előtt elkeverjük a felkockázott tofu darabokkal, és azonnal tálaljuk.
Szólj hozzá